Verdens AIDS-dag 2006: Konkurranse for ungdomsskoleelever i Tromsø


 

Det lokale temaet for Verdens AIDS-dag 2006 er ungdom og deres forhold til HIV og AIDS. Parolen i år er "Ung, uskyldig og forelsket: Ingen nedre aldersgrense for HIV". Som en del av markeringen av Verdens AIDS-dag 1.desember 2006, arrangerer Sosialmedisinsk senter (SMS), Helsetjenesten, en konkurranse for ungdomsskoleelever i Tromsø kommune. Ved å svare på noen få, enkle spørsmål, vil ungdomsskoleklasser i Tromsø ha muligheten til å være med i trekningen av kr.5000 til klassekassen.

I forbindelse med Verdens AIDS-dag gir SMS Helsetjenesten i år ut en spesiallaget brosjyre. Brosjyren inneholder en del grunnleggende informasjon om HIV og AIDS, og vil bli delt ut til alle elever på ungdomsskoletrinnet i Tromsø.

Sammen med brosjyren vil det også bli delt ut et spørreskjema. Svarene på alle spørsmålene finnes i brosjyren, så her gjelder det bare å lese den grundig. Alle elever som fyller ut spørreskjemaet, og returnerer det til SMS Helsetjenesten innen onsdag 22.november, blir med i en trekning av kr.5.000 til klassekassen. Trekningen skjer ved SMS, og vinneren / vinnerklassen vil bli offentliggjort på Verdens AIDS-dag 1.desember.

Vi håper flest mulig elever vil delta i konkurransen. Hver elev kan levere én besvarelse, og jo flere elever fra en klasse som leverer inn besvarelser, jo større blir da selvsagt sjansen for at en besvarelse fra nettopp den klasse skal bli trukket ut som vinner. Vær for øvrig oppmerksom på at den offisielle vinneren ikke vil være den enkeltelev hvis besvarelsen vi trekker ut, men den klassen vedkommende går i.

Brosjyrer og spørreskjema vil bli sendt til alle ungdomsskoler siste uke i oktober, og offisiell startdato for konkurransen er 1.november. Vi har forsøkt å gjøre konkurransen enklest mulig, men det er likevel noen få regler. Konkurransereglene finner du her.

Dersom du er ungdomsskoleelev i Tromsø, og du av en eller annen grunn ikke mottar brosjyren og spørreskjemaet, kan du kontakte SMS Helsetjenesten på tlf. 777 90 400. Du kan også laste ned spørreskjemaet her:
Last ned spørreskjema (Word format).

 

Oppdatering 30.11.2006: Denne konkurransen er over og avgjort.

Oppdatering 01.12.2006: Klasse 10A på Kroken skole ble vinnere av Sosialmedisinsk senters konkurranse om HIV og AIDS. Torsdag 30.november stilte ordfører Herman Kristoffersen opp og overrakte premien. Mer informasjon om premieutdelingen finner du her.

Oppdatering 22.08.2007: Artikkel flyttet til Arkiv.


Omtale av konkurransen:


© Sosialmedisinsk senter 2006

Webmaster