TRYKKSAKER

Helsetjenesten ved Sosialmedisinsk Senter har utgitt en rekke brosjyrer som tar for seg ulike tema. Brosjyrene er gratis, og kan fås ved henvendelse til SMS (Søndre Tollbodgt.7, 9008 Tromsø eller tlf. 777 90 400).Bright Lights, Big City: Jakten på det perfekte
En brosjyre i tegneseriestil om prevensjonsmidler for jenter. 8 fargesprakende sider i A5 format, bygd opp omkring illustrasjoner fra verdensmetropoler som New Orleans, London, Milano og Dubai. En sann fryd for øyet, og med appell langt utover den tiltenkte målgruppen.

-

-
Helsetjenesten Sosialmedisinsk senter 1987-2007

Brosjyre utgitt i forbindelse med Helsetjenestens 20-årsjubileum i 2007. Inneholder kortfattet informasjon om Helsetjenestens virksomhet og om tjenestens historie siden starten som Tromsø kommunale helsekontor i 1987.

-

-
Sprøytevettregler: Ymse tips om ymse greier

Praktiske tips og råd for injiserende rusmiddelbrukere. Tar for seg alt fra førstehjelp og sprøytehygiene til hepatitt
og smitteforebygging.

-

-
Like barn leker best

Brosjyre rettet mot deg som er "ute av skapet, inne i skapet eller usikker på hvor skapet skal stå". Like barn leker best - men de leker enda bedre etter en test!

-

-
Bekymret for rus?

Informasjon om SMS Helsetjenestens tilbud for ungdom med (mulige) rusproblemer. Retter seg primært mot foreldre og andre foresatte.

-

-
Helsetjenesten ved Sosialmedisinsk senter

Informasjon om tjenestens tilbud på norsk, engelsk, fransk, spansk og russisk. Utgitt i 2011.Kjærlighetens mørke side - kort og smått om SOI

Ny revidert og oppdatert utgave av den svært populære "SOI"-brosjyren fra noen år tilbake. Inneholder en grei og relativt detaljert gjennomgang av de vanligste seksuelt overførbare infeksjoner, og gir informasjon om såvel symptomer som undersøkelse og behandling. Egnet for ungdom i alle aldre, og til og med for folk som mener de absolutt ikke har behov for slik informasjon ...Posithiv

Flerspråklig informasjon om Helsetjenesten ved Sosialmedisinsk senters tilbud til HIV-positive.20 spørsmål og svar om HIV og AIDS

Brosjyre utgitt i forbindelse med Verdens AIDS-dag 2013. Dette er en ny og revidert utgave av "Ung, uskyldig of forelsket" fra 2006, og inneholder en del enkel faktainformasjon om HIV og AIDS.
Last ned pdf-utgaven her.Du er viktig!

Informasjonsbrosjyre om cannabis, rettet mot foreldre med tenåringer i huset...
Last ned pdf-utgaven her.Feltpleien ved Helsetjenesten

Informasjon om det oppsøkende arbeid/tilbud ved SMS Helsetjenesten.
(Nedlastbar versjon kommer snart.)Lurt å vite i Tromsø
(2015 utgave)
En brosjyre som spesielt retter seg mot unge i Tromsø, men som også kan være av interesse for andre. Gir kortfattet og grei informasjon om hvor man kan henvende seg med ulike spørsmål og problemer. Tema som behandles er bl.a. prevensjon, seksualitet, graviditet, abort, overgrep, psykiske problemer og rus.

(Nedlastbar versjon kommer snart.)ABC om HIV

"Alt du ikke visste om HIV ... og enda litt til!". Utgitt i forbindelse med Verdens AIDS-dag 2015.
(Nedlastbar versjon kommer snart.)The ABC of HIV

"Everything you never knew about HIV ... and then some!". Engelskspråklig versjon av "ABC om HIV", utgitt i forbindelse med Verdens AIDS-dag 2017.

Disse brosjyrene er også tilgjengelige i større antall / opplag for andre offentlige og private institusjoner / organisasjoner. Ta gjerne kontakt med Sosialmedisinsk senter på tlf. 777 90 400 for nærmere informasjon, dersom dette er av interesse.


© Sosialmedisinsk senter 2017

Webmaster